Απενεργοποίηση συγχρονισμού δεδομένων με το Google

Απενεργοποιεί τον συγχρονισμό των δεδομένων στο Google Chrome χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες συγχρονισμού της Google και αποτρέπει την αλλαγή αυτής της ρύθμισης από τους χρήστες.

Αν ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν ή να παρακάμψουν αυτήν τη ρύθμιση στο Google Chrome.

Αν αυτή η πολιτική δεν οριστεί, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει αν θα χρησιμοποιήσει το Google Sync ή όχι.

Για να απενεργοποιήσετε πλήρως το Google Sync, συνιστάται να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία Google Sync στην Κονσόλα διαχειριστή Google.


Υποστηρίζεται σε: Microsoft Windows XP SP2 ή νεότερη έκδοση
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Πρότυπα διαχείρισης (Υπολογιστές)

Πρότυπα διαχείρισης (Χρήστες)