Dezactivează sincronizarea datelor cu Google

Dezactivează sincronizarea datelor în Google Chrome folosind serviciile de sincronizare găzduite de Google și împiedică utilizatorii să modifice această setare. Dacă activați această setare, utilizatorii nu o pot modifica sau anula în Google Chrome. Dacă această politică este nesetată, utilizatorul va putea să aleagă dacă să folosească sau nu Sincronizare Google.


Supported on: Microsoft Windows XP SP2 sau o versiune ulterioară
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)