Вимкнути синхронізацію даних із Google

Вимикає синхронізацію даних у Google Chrome за допомогою служб синхронізації, розміщених на серверах Google, і не дозволяє користувачам змінювати це налаштування.

Якщо це налаштування ввімкнено, користувачі не зможуть змінювати чи замінювати його в Google Chrome.

Якщо це правило не налаштовано, користувачі зможуть вибирати, чи використовувати Google Sync.

Щоб повністю вимкнути Google Sync, радимо вимкнути службу Google Sync на Консолі адміністратора Google.


Supported on: Microsoft Windows XP SP2 або пізнішої версії
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)