Ενεργοποίηση διαγραφής του ιστορικού περιήγησης και του ιστορικού λήψεων

Δίνει τη δυνατότητα διαγραφής του ιστορικού περιήγησης και του ιστορικού λήψεων στο Google Chrome και παρεμποδίζει την αλλαγή αυτής της ρύθμισης από τους χρήστες.

Λάβετε υπόψη σας ότι ακόμη και αν απενεργοποιηθεί αυτή η πολιτική, δεν είναι βέβαιο ότι το ιστορικό περιήγησης και το ιστορικό λήψεων θα διατηρηθούν: Οι χρήστες ενδέχεται να έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας ή διαγραφής των αρχείων της βάσης δεδομένων του ιστορικού απευθείας και το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης ενδέχεται να λήξει ή να αρχειοθετεί ορισμένα ή όλα τα στοιχεία του ιστορικού ανά πάσα στιγμή.

Αν ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση ή εάν δεν οριστεί, είναι δυνατή η διαγραφή του ιστορικού περιήγησης και του ιστορικού λήψεων.

Αν απενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του ιστορικού περιήγησης και του ιστορικού λήψεων.


Υποστηρίζεται σε: Microsoft Windows XP SP2 ή νεότερη έκδοση
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameAllowDeletingBrowserHistory
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Πρότυπα διαχείρισης (Υπολογιστές)

Πρότυπα διαχείρισης (Χρήστες)