غیر فعال کردن ادامه از صفحه هشدار مرور ایمن

‏وقتی کاربران سایت‌هایی را پیمایش می‌کنند که به‌عنوان بالقوه مخرب پرچم‌گذاری شده‌اند، سرویس «مرور ایمن» صفحه هشداری نشان می‌دهد. فعال کردن این تنظیم نمی‌گذارد کاربران به هر شیوه‌ای از صفحه هشدار به سایت مخرب بروند.

اگر این تنظیم غیرفعال شود یا پیکربندی نشود، کاربران می‌توانند پس از مشاهده هشدار، به سایت پرچم‌گذاری‌شده بروند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره «مرور ایمن»، https://developers.google.com/safe-browsing را ببینید.


Supported on: SUPPORTED_WIN7
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameDisableSafeBrowsingProceedAnyway
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrative Templates (Computers)

Administrative Templates (Users)