Inaktivera synkronisering av data med Google

Inaktiverar datasynkronisering i Google Chrome med synkroniseringstjänster från Google och förhindrar att användarna ändrar inställningen.

Om du aktiverar inställningen kan användarna inte ändra eller åsidosätta inställningen i Google Chrome.

Om den här principen inte ställs in kan användaren själv välja om Google Synk ska användas eller inte.

Om du vill inaktivera Google Sync helt och hållet rekommenderar vi att du inaktiverar tjänsten Google Sync i Google Administratörskonsol.


Stöds på: Microsoft Windows XP SP2 eller senare
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE or HKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\Chrome
Value NameSyncDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chrome.admx

Administrativa mallar (datorer)

Administrativa mallar (användare)