Απενεργοποίηση αποθήκευσης ιστορικού περιήγησης

Απενεργοποιεί το ιστορικό περιήγησης στο Google Chrome και αποτρέπει την αλλαγή αυτής της ρύθμισης από τους χρήστες.

Αν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, το ιστορικό περιήγησης δεν αποθηκεύεται. Η ρύθμιση αυτή απενεργοποιεί επίσης το συγχρονισμό καρτελών.

Αν η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη ή δεν οριστεί, το ιστορικό περιήγησης αποθηκεύεται.

Υποστηρίζεται σε: SUPPORTED_WIN7

Registry HiveHKEY_CURRENT_USER
Registry PathSoftware\Policies\Google\ChromeOS
Value NameSavingBrowserHistoryDisabled
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

chromeos.admx

Πρότυπα διαχείρισης (Υπολογιστές)

Πρότυπα διαχείρισης (Χρήστες)